Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

APARTAMENT CU 3 CAMERE, LA PRET DE 2 CAMERE CU LOC DE PARCARE SUBTERAN

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

65.000 €

Rata credit de la 1,788 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727089

* campuri obligatorii

Apartamet de 3 camere, in cartierul Militari, zona Gorjului - strada Valea Lunga, la etajul 6/6, in suprafata de 77 mp utili. Apartamentul este finisat la cheie, cu usa metalica, centrala proprie, calorifere de otel, prize si intrerupatoare, interfon, gresie, faianta, parchet, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere, baia echipata cu toate obiectele sanitare baie (inclusiv chiuveta, lavoar, vas de toaleta), finisat la cheie, centrala proprie si loc de parcare subteran inclus.
Te invit să stabilești o vizionare la noul TheBuilding - Valea Lunga. COMISION 0%. Apartamentul se achizioneaza doar cu plata cash.


Detalii imobil APARTAMENT CU 3 CAMERE, LA PRET DE 2 CAMERE CU LOC DE PARCARE SUBTERAN

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 77 m2
Etaj 6/6
Bai 1
Material Beton
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectului imobiliar "The Building – Valea Lunga " , este pozitionat la doar 800 m fata de statia de metrou Pacii. In vecinatatea imobilului la doar 3 minute, regasim Scoala Gimnaziala Ion Dumitru si Gradinita Prichindel.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..