Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

93.000 €

Rata credit de la 2,532 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 724871

* campuri obligatorii

Bloc nou - strada Albitei, apartament cu 3 camere, decomandat, etajul 2/3, suprafata 87 mp., bucatarie mare (inchisa), 2 grupuri sanitare, spatii pentru depozitare,Apartamentul se preda finisat la cheie: (gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare de la baie sunt la alegearea clientului), Centrala Immergas 24 kw, Tamplarie PVC SalamanderCompartimentarea se face cu caramida porotherm, balcoanele vor fi zidite cu caramida poroterm
Imobilul este prevazut cu lift
Locuri de parcare supracost interior sau exterior.
Boxe la demsol sau pe palierWest Point - Albitei, este un proiect cu regim mic de inaltime (D+P+3E) si contine un numar de 22 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere.West Point - Albitei este un proiect cu regim mic de inaltime de D+P+3E si contine un numar de 22 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere.
Apartamentele vor putea fi personalizate, ȋn funcţie de preferinţele personale ale fiecărui locatar, ele fiind predate la stadiul de finisat la cheie. Aceasta ȋnseamnă ca vor dispune de centrală termică, calorifere de otel, tamplarie Salamnader, usă metalică la intrare, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), şapă autonivelantă, şi toate utilităţile racordate individual.


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 87 m2
Etaj 2/3
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul West Point - Albitei, se afla in cartierul Militari, sector 6, intr-o zona de case si vile, foarte aproape de arterele principale. La mai putin de 10 -15 minute (mers pietonal) regasim: -Metrou Pacii -Complex Apusului -Lidl Uverturii -Restaurant Cocosu Rosu -Restaurant Casa Roz -Scoli -Gradinite -Statii S.T.B.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..