Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

93.278 € + TVA

Rata credit de la 2,540 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 717444

* campuri obligatorii

IMOBIL FINALIZAT!APARTAMENT 3 camere + TERASA ( 28 MP), decomandat, cu o suprafata de 56,8 mp utili, situat la parter/ 3, in zona Militari - Iuliu Maniu, la doar 800 m de statia metrou Pacii.
Apartamentul se preda finisat la cheie ( avand optiunea de a alege finisajele), centrala proprie si contorizare utilitati individuale.PRET : 110.000 euro ( TVA inclus)
Se accepta CREDIT!
Comision CUMPARATOR 0%The Building 69 - Belsugului 70A este un proiect cu regim de inaltime de S+P+3E si contine un numar de 19 de unitati, apartamente cu doua camere si 3 camere luminoase si spatioase.


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 56.8 m2
Etaj P/3
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Pacii, Bld Iuliu Maniu, Drumul Belsugului, Drumul Bacriului, Capat STB Master

Proiectul TheBuilding 69 - Belsugului 70A se afla in cartierul Militari, pe strada Drumul Belsugului nr. 70A, sector 6, fiind situat la 800 de metri fata de statia de metrou Pacii, aproximativ 9-10 minute pietonal. In vecinatate la maxim 500 metri de imobil se afla statiile STB ( liniile 61, 62, 137, 138, 178, 236).

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..