Acest anunt nu mai este activ

Te muti intr-o luna, 3 camere cu BUCATARIE INCHISA, 2 bai langa PLAZA

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

84.800 € + TVA

Rata credit de la 2,211 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 601580

* campuri obligatorii

ImoZone iti prezinta un apartament de 3 camere decomandat intr-un bloc exclusivist, langa Plaza Mall - Militari - Lujerului. Apartamentul este situat la etajul 4 al cladirii, are suprafata de 68.23. mp, 1 balcon, bucatarie inchisa, geam la baie, si se va preda finisat la cheie cu : gresie, faianta, parchet laminat, obiecte sanitare, usi interior. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie pvc 5 camere cu 2 foi de geam.
Proiectul se afla in Sector 6, foarte aproape de bulevardul Timisoara cu acces foarte rapid la mijloacele de transport in comun, centre de invatamant, mall-uri, piete si parcuri. Este un proiect ambitios, cu o pozitie deosebita, unic in zona prin locatia si tipul de apartamente pe care le ofera.- Termen de finalizare - IUNIE 2018
- Se accepta Credit Ipotecar / Cash
- COMISION 0% de la cumparator.
- Optional loc de parcarePret - 84.800 Euro + TVA 5%Te asteptam cu drag la vizionari!


Detalii imobil Te muti intr-o luna, 3 camere cu BUCATARIE INCHISA, 2 bai langa PLAZA

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 68.23 m2
Etaj 4/5
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul se afla in Sector 6, foarte aproape de bulevardul Timisoara cu acces foarte rapid la mijloace de transport, centre de invatamant, mall-uri, piete si parcuri. Este un proiect ambitios, cu o pozitie deosebita, unic in zona prin locatie si tipul de apartamente pe care le ofera.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..