Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 3 camere în zona Militari teatrul Masca

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

75.000 €

Rata credit de la 1,975 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 564560

* campuri obligatorii

Militari Uverturii, de vanzare apartament 3 camere, renovat 2018, confort 1, semidecomandat, etaj 7/9, 2 balcoane inchise cu termopan, 71 mp, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usa metalica, usi de interior noi, instalatia electrica refacuta complet, instatia sanitara noua, contorizat gaze, 3 minute metrou si RATB, accepta credit, cadastru, intabulare


Detalii imobil Apartament cu 3 camere în zona Militari teatrul Masca

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 71 m2
Etaj 7/9
Bai 1
Terase, balcoane 2
Material Caramida
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

scoala, gradinita metrou, tramvai 41, RATB, Cora,

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..