GM1339 Vanzare apartament 3 camere Militari_Uverturii, bloc 1982

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

70.000 €

Ultima actualizare: 28 Mai 2020
Rata credit de la 1,892 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 696216

* campuri obligatorii

Localizare si scurta descriere :
GM1339 Militari – bld. Uverturii -Teatrul Masca, apartament 3 camere, etaj 4/8, stradal, suprafata construita 72 mp(balcon inclus)/suprafata utila 65mp, 2 bai, 1 balcon, 1982, reabilitat.
Structura si compartimentare :
Imobilul, construit in 1982, este anvelopat. Apartamentul, pozitionat la mijloc, este semidecomandat, cu suprafete generoase: sufragerie semidecomandata, doua dormitoare decomandate , baie si grup sanitar, bucatarie de 9mp, balcon 7mp, holuri, debara.
Finisaje si dotari :
Apartamentul nu are modificari structurale si nici imbunatatiri recente. Acesta dispune de doua climatizari (hol principal si sufragerie), usa metalica, termopan ferestre exterioare si parchet natural reconditionabil.
Avantaje :
Apartamentul se afla intr-un imobil in foarte buna stare si foarte bine intretinut, unde administratia este implicata permanent in mentinerea calitatii spatiului de locuit. Cheltuielile de intretinere sunt mici, sub 300 lei in iarna 2018/2019. Dormitorul mare poate fi transformat intr-un dormitor matrimonial, avand in vederea pozitionarea baii principale, care este chiar langa acesta.
Vecinatati/Facilitati:
Imobilul este situat intr-o zona cu o infrastructura dezvoltata, statia de metrou Lujerului aflandu-se la 5-6 minute de mers pe jos, acces la multiple mijloace de transport in comun, multiple spatii comerciale ce ofera diversitatea produselor, la orice ora, Hypermarket Cora. Este ideal pentru familie, in zona aflandu-se mai multe gradinite de stat si particulare si scoli generale, biblioteca, teatrul Masca.
Detalii imobil GM1339 Vanzare apartament 3 camere Militari_Uverturii, bloc 1982

Pret/m2 1.076,92 €
Camere 3
Suprafata 65 m2
Etaj 4/P+8
Bai 2
Material Beton
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andreea Lancea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Februarie 2017

Vechime: 20 ani, 6 luni

Gama Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Februarie 2017
  • Vechime: 15 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale si spatii birouri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..