Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Lujerului, Bucuresti vezi harta

88.800 €

Rata credit de la 2,362 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 615717

* campuri obligatorii

In Militari pe B-dul Virtutii, in bloc facut pentru Armata in Anul 1989 foarte curat si ingrijit, pozitie avantajoasa aproape de Pasajul de la Lujerului in Militari, RATB si Metrou la citeva minute de mers, apartament cu 3 camere si 2 grupuri sanitare, la etajul 3 in bloc de 8 etaje, cu 2 debarale, balcon, sufragerie mare de 22mp, bucatarie cu debara amenajata cu rafturi pentru depozitare(bucataria se poate marii pentru cine doreste), 2 dormitoare, hol mare, usa metalica, gresie, faianta, parchet, tapet, termopane, aparat de Aer Conditionat, este un apartament ingrijit fara restante la intretinere, cu loc de parcare platit la ADP, se accepta si credit, chiar merita vazut !


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 1.124,05 €
Camere 3
Suprafata 79 m2
Etaj 3/P+8
Bai 2
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..