Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Lacul Tei, Bucuresti vezi harta

59.900 €

Rata credit de la 1,599 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 692577

* campuri obligatorii

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament frumos orientat, cu vedere spre spatele si lateralul blocului, ferit de zgomotul traficului, cu vedere deschisa catre Veranda Mall, neobturata de constructii, situat stradal pe Sos. Colentina, la 8-10 minute de mers pe jos de statia de metrou Bucur Obor.
Amplasarea imobilului atrage numeroase beneficii: Kaufland, Veranda Mall si statia de metrou Bucur Obor se afla toate la cateva minute de mers pe jos; statiile RATB sunt chiar la iesirea din scara blocului; iar la 5 minute de mers pe jos regasim scoala si gradinita.
Apartamentul are 3 camere cu o suprafata utila totala de 67 mp (din care 5 mp balcon), a fost complet igienizat anul acesta, este foarte luminos si se bucura de un confort termic ridicat datorat faptului ca blocul este reabilitat termic. In plus, costurile sunt minimizate prin existenta contorizarii individuale a consumului de caldura, apa si electricitate.
Pentru mai multe informatii despre acest apartament, situat intr-un bloc linistit si curat, contactati-ne! COMISION 0%


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 62 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Bucur Obor, Parc Obor, Pasaj Obor, Teiul Doamnei, Ziduri Mosi, Calea Mosilor, Colentina, Piata Obor, Veranda MAll, Kaufland, Vladislav Voievod, Litovoi Voiebod, Masina de Paine, Doamna Ghica, Plumbuita, Ghica Tei, Lizeanu, Ion Creanga, Lacul Tei, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Mihai Bravu

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..