Mihai Bravu stradal, metrou Iancului la 1 minut, ideal investitie

Zona Iancului, Bucuresti vezi harta

74.500 €

Ultima actualizare: 20 Iunie 2019
Rata credit de la 1,968 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 671885

* campuri obligatorii

Daca esti in cautarea unui apartament intr-o zona bine conectata la restul Bucurestiului, a unui apartament gata renovat, apartament ce poate fi repede inchiriat la un pret bun, contacteaza-ma dupa ce citesti si restul detaliilor din anunt .Apartamentul se afla la etajul 8/9 este semidecomandat , luminos si cochet cu o suprafata de 64 mp.
A fost renovat complet anul acesta, are bucataria mobilata, tamplaria PVC fiind pusa odata cu reabilitarea termica a blocului.
Accesul in bloc este stradal , apartamentul are insa vederea este in spate , beneficiind astfel de liniste.Blocul este construit in anul 1963, o constructie cu 9 niveluri din cadre de beton si caramida cu spatii comerciale la parterul blocului. Scara blocului este foarte bine ingrijita si curata supravegheata video permanent.
Distanta de la scara blocului pana la intrarea in gura de metrou este de fix 100 m ( 1 minut de mers pe jos), cum iesiti din scara bloclui, traversati Sos. Mihai Bravu si ati ajuns.
Statia de tramvai este in fata bloclului iar liniile de STB de asemenea la doar 1 minut, lucru care va ofera mobilitate maxima atat dumneavoastra cat si angajatilor.
Aveti TOTUL la indemana !!
Vecinatati:
Piata Muncii Decebal Calea Calarasilor Piata Iancului Dimitrov Bucur Obor Universitate Mega Mall MIhai Bravu Unirii Mosilor Arena Nationala Parcul Lia Manoliu Vatra Luminoasa...Pentru acele persoane care doresc un apartament complet intr-o zona mult ravnita si cautata va anunt ca apartamentul este disponibil pentru vizionari si va astept sa-i calcati pragul!Imobilul este incadrat in clasa RsII ( clasa RsII – „In care se incadreaza constructiile care sub efectul cutremurului de proiectare pot suferi degradari structurale majore. dar la care pierderea stabilitătii este putin probabila ).


Detalii imobil Mihai Bravu stradal, metrou Iancului la 1 minut, ideal investitie

Comision 2%
Camere 3
Suprafata 63 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2019
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 1963
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Sorin Raducu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Februarie 2013

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 6 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 34
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..