Vanzare apartament 3 camere

Zona Floreasca, Bucuresti vezi harta

120.000 €

Ultima actualizare: 26 Iunie 2019
Rata credit de la 3,164 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 335651

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 3 camere Floreasca. Apartament situat la etajul 1/1+pod in vila constructie 1945, compus din trei camere si dependinte cu acces propriu pe scara principala si suprafata utila de 99mp. Apartamentul are 50mp in podul mansardabil al vilei, cu acces pe scara de serviciu comuna cu apartamentul de la parter si doua boxe de cate 8mp. Apartamentul detine garaj de 13mp in curte. Apartamentul este luminos, curat si bine intretinut, fara imbunatatiri recente. In zona sunt mijloace de transport in comun, hipermarketuri, scoli si gradinite. Cod:KPA6996


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 99 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate de renovat
An constructie 1945
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 7 ani, 6 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..