Vanzare apartament 3 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

66.500 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2019
Rata credit de la 1,761 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 687887

* campuri obligatorii

VIB Imobiliare are placerea sa va propuna spre achizitionare un apartament de 3 camere, in zona Drumul Taberei - Ghencea, pe strada Sergent Gheorghe Latea, intr-un bloc construit in anul 1983, la etajul 8/8, ce urmeaza a fi anvelopat la sfarsitul anului. Ca si vecinatati, gasim in fata blocului: Gradinita Nr. 41, scolile gimnaziale nr. 59 si nr. 311, la 3 minute gasim Kaufland, Auchan, Carrefour, Parcul Drumul Taberei, statii ratb, cat si statia de metrou Drumul Taberei, Stadionul Ghencea.


Blocul in care este amplasat apartamentul are vecini linistiti, scara curata si ingrijita, iar pentru cei doritori de a avea centrala proprie in apartament, exista proiect pentru a se trage teava unde se pot conecta, exact langa usa apartamentului, bloc cu 2 lifturi, constructie solida. Apartamentul prezentat are o compartimentare semidecomandata, cu o suprafata totala de aproximativ 70 mp, in care gasim si un balcon de aproximativ 4 mp, o bucatarie spatioasa (inchisa), 2 grupuri sanitare (una cu aerisire naturala), multiple spatii pentru depozitare, 2 dormitoare (11.28 mp, respectiv 10.71), living de aproximativ 18 mp, aer conditionat, se preda partial mobilat (daca se doreste acest lucru). 


Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 950,00 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Terase, balcoane 1
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihai Radu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Septembrie 2016

Vechime: 4 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 15 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 11
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..