Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Magheru, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632311

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare un apartament cu 3 camere, amplasat in Magheru, foarte aproape de - Piata Chilia Veche, la 600 m de Parcul Moghiros si 600 m de viitoarea statie de Metrou Valea Argesului.Apartamentul din prezentare este confort 1 decomandat, se afla la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, care a fost construit in anul 1971, are o suprafata utila de 62 mp, o suprafata construita de 66 mp.
Suprafata apartamentului este distribuita pe camere dupa cum urmeaza :
- Vestibul in suprafata de 5,60 mp
- Bucatarie in suprafata de 6,85 mp
- camara in suprafata de 1,54 mp
- Sufragerie in suprafata de 17,94 mp
- Debara in suprafata de 0,99 mp
- Dormitor in suprafata de 13,52 mp
- Dormitor in suprafata de 9,95 mp
- Hol in suprafata de 2,67 mp
- Baie in suprafata de 2,93 mp
- Logie in suprafata de 4,36 mp
Blocul este din beton, este reabilitat, are spatii comune foarte bine ingrijite locatari civilizati si discreti care permanent sunt preocupati de mentinerea linistei si curateniei.
Acest imobil este amplasat intr-o oaza de verdeata, caile de acces catre el sunt frumos amenajate, spatiile verzi din jurul blocului sunt imprejmuite si foarte bine organizate..
Imobilul este situat aproape de statiile de RATB Liceul Eugen Lovinescu si de Statia Magheru, autobuzele, tramvaiele si troleibuzele care circula prin zona, facand rapid legatura cu centrul orasului.Apartamentul este complet decomandat, distributia suprafetei pe camere se face in mod echilibrat, zona de bucatarie si living este separata de zona de noapte accesul facandu-se printr-un hol.
Este luminos, este renovat, este dotat cu 2 aparate de aer conditionat, sunt repartitoare si apometre,
Costurile de intretinere sunt mici, Asociatia de locatari este permanent interesata ca locatarii sa plateasca facturi cat mai mici la furnizorii de servicii.Pretul de vanzare include apartamentul mobilat si utilat partial, a fost renovat si decorat in stil clasic, elegant, imbinandu-se armonios utilul cu bunul gust.
Apartamentul dispune si de loc de parcare suprateran, in fata blocului, atribuit de la primarie.Zona este pe piata imobiliara apreciata ca fiind una cu multa verdeata, cu o infrastructura economica si sociala bine gandita, beneficiezi aici de tot ceea ce iti poate asigura un stil de viata modern, sigur, de calitate.


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 6,77 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 65 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 1971
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..