Vanzare apartament 3 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

106.722 € + TVA

Ultima actualizare: 17 Februarie 2021
Rata credit de la 2,906 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 724245

* campuri obligatorii

Prezentul imobil are regim de inaltime S+P+4E, este prevazut cu lift, o compartimentare eficienta, pereti din caramida porotherm cu o grosime de 11.5 cm pentru peretii de interior si 24 cm exterior plus izolatie termica pe exteriorul blocului de 10 cm, tamplaria PVC - profil de 7 camere, geam TRIPAN de la SALAMANDER, feroneria "ROTO", optional loc de parcare subteran.Apartamentul este situat la etajul 4/4, avand o suprafata utila de 81.15mp impreuna cu balconul de 5.30 mp, cu urmatoarea compartimentare: living 22.50mp, bucatarie inchisa de 10mp, dormitoare de 12mp, iar baile se predau utilate complet. Apartamentul se preda complet finisat cu centrala proprie si incalzire prin pardoseala, iar utilitatile vor fi individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).Aflandu-se in zona Drumul Taberei, apartamentul va ofera deschidere si acces rapid catre statia de metrou " Romancierilor " (7 min de mers pe jos, cca 700m) si 1 minut fata de statia S.T.B. " Compasului" ( cca 30m), diverse supermarket-uri (LIDL, PROFI, MEGA IMAGE), diverse cafenele si restaurante (MALL PLAZA, CORA LUJERULUI, AFI COTROCENI), licee si scoli ( Liceul Tehnologic Sfântul Antim Ivireanu, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Colegiul Național "Grigore Moisil", Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații Gheorghe Airinei, Școala Atlas - Liceul Atlas, Postliceală Atlas, Liceul Tehnologic Sfântul Antim Ivireanu, Școala Gimnazială Numărul 164 ).Te invit sa stabilesti o vizionare la ansamblul ,,OXIO – BOLIDUI 8 ". COMISION 0%.Manager de proiect
Catalin Draguinea
http://imosearch.ro/


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 3
Suprafata 81.15 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 2021
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Proiectul OXIO – BOLIDULUI 8 se afla in carierul Drumul Taberei, pe strada Bolidului nr. 8, Sector 6, direct din bulevarul Timisoara, iar ca acces este situat la 9 minute fata de statia de metrou ,,ROMANCIERILOR” circa 700m de mers pe jos. Accesul nu este doar catre statia de metrou ci si la mijloacele de transport in comun autobuzele: 137, 138, tramvaiele 25, 35, 41, statia S.T.B. ,, Compasului”.

Catalin Draguinea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 15 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 12
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..