Acest anunt nu mai este activ

Apartament cu 3 camere - Drumul Taberei, 1 Mai,

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

52.000 €

Rata credit de la 1,380 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589606

* campuri obligatorii

Apartament 3 camere, confort 1, compartimentare semidecomandat , la etaj 9/9, al unui imobil construit in anul 1970, cu 2 balcoane (deschise), 2 debarale, fara imbunatatiri, venind in schimb cu marele avantaj, de a putea fi amenajat dupa propriile gusturi. Acces rapid la mijloacele de transport in comun, centre comerciale (Auchan, Kaufland) si viitoarea, Favorit.


Detalii imobil Apartament cu 3 camere - Drumul Taberei, 1 Mai,

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj 9/9
Bai 1
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate de renovat
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

AuchanHanul Drumetului, Lidl, Kaufland,, R.A.T>B Bulevardul 1 Mai, Ghencea

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..