Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Drumul Taberei, Bucuresti vezi harta

99.500 €

Rata credit de la 2,687 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 687069

* campuri obligatorii

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
1. Beneficii oferite de zona:
Blocul se afla in zona de vest a orasului, in cartierul Latin, in apropierea intersectiei strazilor Raul Doamnei cu Prelungirea Ghencea cu acces rapid la mijloace de transport liniile 105,122,385,222, magazine stradale, Mega Image Raul Doamnei, Auchan Drumul Taberei( 5 min de mers cu masina), Carrefour Market( 5 min de mers cu masina), Scoala Gimnaziala nr. 279, Gradinita nr.273, Parcul Drumul Taberei(7 min de mers cu masina), Piata Moghioros(10 min de mers cu masina), Plaza Romania(12 min de mers cu masina), AFi Cotroceni(15 min de mers cu masina).
2. Beneficii tehnice ale ofertei:
Imobilul este cu regim de inaltime P 4, dispune de lift care ajunge pana la ultimul etaj. Blocul dispune de supraveghere video.
Apartamentul este liber si are un living spatios ce comunica cu bucataria(aceasta se poate inchide daca se doreste), un spatiu generos inchis de luat masa, un spatiu de depozitare, o baie amenajata modern, un dormitor mic cu deschidere la balcon, un dormitor matrimonial cu deschidere la balcon si cu dressing.
Camerele sunt decomandate. Aveti atasata schita apartamentului.
3. Situatia juridica:
Actele de proprietate sunt disponibile.
4. Unde se poate petrece timpul liber:
Parcul Drumul Taberei(7 min de mers cu masina), Plaza Romania(12 min de mers cu masina), AFi Cotroceni(15 min de mers cu masina).
ID ACTIV IMOB: 203997


Detalii imobil apartament 3 camere

Camere 3
Suprafata 126 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..