Apartament 3 camere etaj intermediar Pantelimon

Zona Doamna Ghica, Bucuresti vezi harta

85.000 €

Ultima actualizare: 28 August 2020
Rata credit de la 2,310 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 715751

* campuri obligatorii

Sos Pantelimon , vav Sectia 9, et. 3/10, 74 mp, 1976, 3 camere renovat recent, mobilat si utilat complet. Se vinde mobilat si utilat com plet. Spatios, luminos, stradal, bloc ter- moizolat, calduros, etaj 3 din 10, intretinere ieftina, balcon inchis, caldura si apa calda de la Radet, apometre cu citire radio de la distanta. Instalatiile electrice si sanitare sunt modernizate. Mobila din bucatarie si living este com plet noua. Aparatura electrica este noua (cuptor electric, plita pe gaz, smart TV, aer conditionat, masina de spalat, frigider). Revizie la gaze la zi, cu detec tor de gaze si de fum montate. Rulou exterior la dormitorul principal. Usa de intrare este metalica si este noua. Posi bilitate preluare loc de parcare inchiriat de la ADP sector 2, se accepta credit.Daniel, Apulum94


Detalii imobil Apartament 3 camere etaj intermediar Pantelimon

Pret/m2 1.268,66 €
Camere 3
Suprafata 67 m2
Etaj 3/P
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..