Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 4 camere

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

440 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632147

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare un apartament cu 3 camere, aflat intr-un imobil cu 8 etaje din zona Sincai - Zvon Cafe adiacent.Apartamentul prezentat, este decomandat, este confort 1, se afla la etajul 8, are o suprafata utila de 73 mp, o suprafata totala de 86 mp.
Suprafata utila se imparte pe camere intr-un mod echilibrat, si avem: sufragerie in suprafata de 19,85 mp, dormitor 1 in suprafata de 14,05 mp, dormitor 2 in suprafata de 12,39 mp, bucatarie in suprafata de 8,29 mp, camara in suprafata de 1,85 mp, baie mare in suprafata de 3,93 mp, wc de serviciu in suprafata de 2,01 mp, debara in suprafata de 0,98 mp, hol in suprafata de 9,43 mp,Avem 3 balcoane pe trei puncte cardinale, vedere larga neobstructionata, este un apartament foarte luminos.Blocul din care face parte este curat, vecinii sunt civilizati, terasa blocului nu ridica probleme, blocul este propus pentru reabilitare.Nu are imbunatatiri majore, proprietarul a decis sa permita unui potential client sa il personalizeze dupa bunul sau plac.
Exista instalatia de gaze necesara montarii unei centrale daca se doreste.
Suntem aproape de centrul Capitalei, conectati la tot ce inseamna infrastructura economica si sociala .


Detalii imobil apartament 4 camere

Pret/m2 5,12 € / luna
Comision 3%
Camere 4
Suprafata 86 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Terase si balcoane 3
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 1991
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..