Vanzare apartament 3 camere

Zona Dacia, Bucuresti vezi harta

220.000 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2019
Rata credit de la 5,851 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 552022

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 3 camere in vila Polona-Paul Greceanu. Apartament situat la parterul unei vile P+1, cu doar doua apartamente. Este spatios, luminos, foarte bine intretinut, mobilat clasic. Apartamentul detine boxa si doua camere+wc de serviciu, in subsolul vilei precum si cota indiviza din podul vilei. De asemenea apartamentul detine 120mp teren in proprietate(curte). In zona sunt mijloace de transport in comun si centre comerciale. Cod:KPA8726


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 81 m2
Etaj P/1
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1916
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 7 ani, 5 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..