Vanzare 3camere Cismigiu

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

90.000 € + TVA

Ultima actualizare: 11 Iulie 2020
Rata credit de la 2,434 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 682688

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 3 camere in zona Cismigiu-Str.Stirbei Voda,etajul 5/9,decomandat,suprafata utila totala 97mp,1baie,1bucatarie cu camara,bloc 1942-fara risc seismic,4balcoane, vedere Sud,cu acces usor catre mijloacele de transport in comun.Apartamentul a fost cumparat in baza Leg.112,nu a fost revendicat si nu face obiectul vreunui litigiu pe rolul instantelor judecatoresti si este situat in zona culturala a capitalei,fiind pozitionat foarte aproape de Parcul Cismigiu,Atheneul Roman,Sala Palatului,sala teatrului C-tin Tanase,Societatea Romana de Radiodifuziune,Catedrala Sf.Iosif,etc.Pret de vanzare: 90.000Euro


Detalii imobil Vanzare 3camere Cismigiu

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 97 m2
Etaj 5/9
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 4
Stare proprietate de renovat
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati: Universitatea Nationala De Muzica,Piata Iosif Sava,sala Palatului,Atheneul Roman,Catedrala Sf.Iosif,Hotel Radisson,Hotel Hilton,Palatul Stirbei,Muzeul National al Literaturii Romane,Piata George Enescu,Muzeul National de Arta,Statuia Ecvestra a lui Carol I, Piata Revolutiei,Centrul Istoric al Capitalei.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 12 ani, 7 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 12 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..