Vanzare apartament 3 camere

Zona Cismigiu, Bucuresti vezi harta

298.000 €

Ultima actualizare: 14 August 2018
Rata credit de la 7,755 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 568859

* campuri obligatorii

Apartament complet utilat si mobilat in stil florentin, in cladire noua, finalizata in 2013.
Imobilul este constituit dintr-un living dublu,
un dormitor pentru oaspeti care poate fi transformat in camera de studiu (la cerere), un master bedroom cu dressing si baie proprie, loc de parcare subteran, boxa, supraveghere video si 2 balcoane ce pot fi folosite pe post de terasa. Apartamentul este menit sa satisfaca la maxim siguranta cat si confortul fiind dotat cu centrala proprie cu termostat (plus boiler), supraveghere video si de aer conditionat integrat in tavan. Este situat la 12 minute de statia de metrou Piata Romana si la 2 minute de parcul Cismigiu. Apartamentul se afla la 5 minute de zona istorica si culturala a Bucurestiului: Sala Palatului, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta al Romaniei etc.
3 bedroom apartment for rent in the heart of Bucharest. It consists of: one large living room with a dining space, 1 master bedroom, one guests bedroom, 2 bathrooms, a fully equiped kitchen, a deposit space and an underground parking space. The building has been constructed in the year 2013 and the owner decorated the apartment in florentine fashion, ensuring comfort for its tenants. The apartment is located 2 minutes away from Cismigiu Park and a 12 minutes walk from the metro station Romana Square (Piata Romana). The location is near Bucharests cultural and historic area, 5 minutes away from: Sala Palatului (The Palace Hall), Ateneul Roman(The Romanian Athenaeum), Muzeul Național de Arta al Romaniei(The National Museum of Art of Romania) etc. Cod:KPA8561


Detalii imobil apartament 3 camere

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 120 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Daniela Bordea

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri de vanzare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Iulie 2012

Vechime: 6 ani, 8 luni

Comision perceput: 3%

KLAUSS & PARTNERS

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 26 Octombrie 2011
  • Vechime: 8 ani, 8 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, 13 Septembrie, Eroii Revolutiei, Ferdinand, Grozavesti, Iancului, Nord, Gara de Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Izvor, Aviatorilor, Calea Victoriei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..