Acest anunt nu mai este activ

Calea Calarasi Matei Basarab la 7 minute de metrou Muncii comision 0%

Zona Calea Calarasilor, Bucuresti vezi harta

125.000 €

Rata credit de la 3,317 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 589767

* campuri obligatorii

Renet va propune spre vanzare un apartament de 3 camere spatios cu o suprafata totala de 80 mp decomandat foarte bine impartit situat la intersectia dintre Calea Calarasilor si Matei Basarab langa Biserica Delea Noua la numai 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Muncii cu COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!
Apartamentul este situat la etajul 2 dintr-un total de 8 etaje al unui bloc foarte curat si civilizat cu paznic cu liftul schimbat construit in anul 1993 aflat in programul de reabilitare termica.
Vederea este mixta iar cele doua balcoane sunt pozitionate astfel:
-balconul mic in suprafata de 2 mp este pe bucatarie cu vederea spre Calea Calarasilor si Str. Matei Basarab;
-balconul mare - tip logie in suprafata de 5 mp este pe dormitorul cu vedere in spatele blocului intrarea facandu-se din living.
Apartamentul dispune de gresie si faianta in cele 2 grupuri sanitare bucatarie si pe hol usa metalica geamuri termopan REHAU iar parchetul din lemn masiv se poate reconditiona. 
Investitia este una foarte buna atat pentru locuit cat si pentru inchiriat tinand cont de datele tehnice ale apartamentului dar si de pozitionarea lui si vecinatatilor:
-la 7 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Muncii;
-foarte usor de ajuns in centrul Bucurestiului Piata Unirii centrul vechi;
-statie RATB de tramvai si autobuz ;
-Universitatea Hyperion gradinite scoli acces facil la magazine supermarket Mega Image banci locuri de joaca mall Vitan;
-zona de restaurante si cafenele de pe Bulevardul Decebal si Rond Alba Iulia.
Apartamentul este liber si disponibil imediat.
Pretul este usor discutabil se accepta si plata prin credit.
Daca am reusit sa va starnim interesul daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati va asteptam la o vizionare!


Detalii imobil Calea Calarasi Matei Basarab la 7 minute de metrou Muncii comision 0%

Camere 3
Suprafata 73 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate buna
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..