Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 3camere Unirii

Zona Bulevardul Unirii, Bucuresti vezi harta

83.000 € + TVA

Rata credit de la 2,186 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 285757

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 3camere in zona Unirii,Horoscop,Str.Radu Voda,1/D+P+2E,decomandat,suprafata utila 80mp,1bucatarie,1baie cu geam afara,1balcon terasa,living mare,incalzire:sobe cu gaze,imobil 1940,foarte solid,avand structura din grinzi cu plansee din beton armat si pereti din caramida plina.Apartamentul este bine impartit,foarte curat,plafon inalt(3m),mai beneficiaza de o camara ptr.depozitare alimente si o camera de serviciu(pivnita)situata la demisol.Din punct de vedere juridic,cele 3 apartamente(cate unul pe nivel)din imobil au fost cumparate in baza Legii112,incepand cu anul 1996,roprietarii obtinand in instanta sentinta favorabila,definitiva si irevocabila,fiind exclusa posibilitatea pe viitor a vreunui litigiu care sa aiba legatura cu acest imobil.Pret de vanzare:83.000Euro.


Detalii imobil Vanzare 3camere Unirii

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 80 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Incalzire Soba
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Bdul Dimitrie Cantemir,Unirea Shopping Center,BdulUnirii,Bdul Marasesti,Manastirea Radu Voda,Bdul I.C. Bratianu,Bdul Corneliu Coposu,Cal.Serban Voda,Splaiul Unirii,Camera de Comert,Bdul Mircea Voda,BdulOctavian Goga,Str.Nerva Traian,Str.Sf.Vineri,Tribunalul Bucuresti,Curtea de Apel Bucuresti,Metrou  Unirii,Palatul Patriarhiei,Bdul Regina Maria,Parcul Carol,Palatul Parlamentului.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..