Apartament cu 3 camere | Bucurestii Noi | Metrou Jiului la 1 minut.

Zona Bucurestii Noi, Bucuresti vezi harta

129.900 €

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2021
Rata credit de la 3,536 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727238

* campuri obligatorii

Va prezentam in exlcusivitate un apartament cu 3 camere, 2 bai, 3 balcoane si beneficiaza de loc de parcare la subteran si boxa spatioasa, situat intr-un bloc construit in 2007, la etajul 2 din P+3, cu o suprafata utila de 88 mp la care se adauga 12 mp balcoanele, se afla la 1 minute de metrou Jiului si 2 minute de transport in comun si magazine.Finisaje : gresie, faianta, parchet, geamuri termopane, usa metalica, usi interioare, sanitare, instalatie sanitara, instalatie electrica.Dotat cu centrala termica pe gaz, calorifere si aer conditionat.Mobilat si utilat complet ca in poze !
LOC DE PARCARE LA SUBTERAN SI BOXA SPATIOASA !In zona : Mega Image, Kaufland, LIDL, Metrou Jiului, Banci, RATB, Parcul Bazilescu.Se accepta credit !Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon la primul numar din anunt.


Detalii imobil Apartament cu 3 camere | Bucurestii Noi | Metrou Jiului la 1 minut.

Pret/m2 1.299,00 €
Camere 3
Suprafata 100 m2
Etaj 2/P+3
Bai 2
Material Beton
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Olaru Normund Anghel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Octombrie 2016

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 27 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 15
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..