Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

105.000 € + TVA

Rata credit de la 2,889 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 704256

* campuri obligatorii

COMISION 0! Pentru detalii suplimentare, toate tipurile de apartamente si lista completa cu unitati disponibile vizitati:


 


arcadiei10.ro


 


Apartament nou cu 3 camere de vanzare in cel mai nou ansamblu rezidential din zona Aparatorii Patriei - Berceni, Arcadiei Residence, pe Strada Arcadiei nr. 10, la 12 minute de mers pe jos de statia de metrou Aparatorii Patriei. Ansamblul rezidential este in constructie si va fi finalizat in trimestrul III 2020, cand 15 apartamente noi vor fi predate viitorilor proprietari.


 


Apartamentul din prezentare este tipul P3, situat la parterul imobilului,  suprafata construita 85.4 mp (suprafata utila 68.88 mp) la care se adauga curtea proprie in suprafata de 35 mp. Semidecomandat, cu bucataria inchisa.


Locurile de parcare 


subteran: 8000 euro + tva
exterior: 5000 euro + tva 


Apartamentul va fi predat complet finisat si va beneficia printre altele de:


Centrala termica in condensatie
Tamplarie PVC 7 camere cu deschidere oscilobatanta
Gresie + faianta – 3 variante
Parchet multistrat
Obiecte sanitare de calitate 
Usa intrare metalica 


Modalitati de plata:


Rezervare 1000 euro
Avans minim acceptat: 25%
Diferenta la semnarea contractului de vanzare-cumparare. Se accepta orice tip de credit. 


Arcadiei 10 este amplasat pe un teren cu suprafata totala de aproximativ 660 mp, va avea regimul de inaltime S+P+2E+3R si cate 4 apartamente pe nivel. Imobilul aduce pe piata un mix de garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere apartamentele de la parter beneficiind de curti proprii generoase. Cert Invest, dezvoltatorul ansamblului rezidential Arcadiei 10 este unul dintre cei mai seriosi dezvoltatori imobiliari de pe piata din sectorul 4 cu experienta de peste 15 ani si avand in portofoliu 18 ansambluri rezidentiale noi finalizate si livrate pana acum.


 


PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA. Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 1.229,51 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 85.4 m2
Etaj P/2
Bai 2
Terase, balcoane 1
An constructie 2020
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..