Apartament 3 camere Grand Arena cu terasa deosebita de 50mp

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

83.000 €

Ultima actualizare: 21 Februarie 2019
Rata credit de la 2,208 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 660968

* campuri obligatorii

Apartament 3 camere deosebit decomandat in zona Grand Arena-Berceni. Vine cu o superba terasa la etajul 2 de o suprafata 50mp . Terasa se poate amenaja cum doriti , o puteti inchide si castigati astfel mult mai mult spatiu.Se vinde dotat si finisat complet cu: centrala termica deapartament, calorifere otel, ferestre cu geam termopan, usa metalica,obiectesanitare in baie, gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.Suntasigurate toate utilitatile necesare: apa curenta, canalizare, energieelectrica, gaze naturale, iar contorizarea acestora este individuala.Merita vazut!!!!Se vinde si la plata prin credit bancar !!!.


Detalii imobil Apartament 3 camere Grand Arena cu terasa deosebita de 50mp

Comision 2%
Camere 3
Suprafata 65 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Terase, balcoane 2
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Alexandru Brebeanu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 22 Noiembrie 2018

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

RENET

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 21 Ianuarie 2013
  • Vechime: 6 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 32
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..