Piata Sudului - Bulevardul Alexandru Obregia - 3 Camere

Zona Berceni, Bucuresti vezi harta

69.000 €

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,879 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 714817

* campuri obligatorii

Alexandru Obregia, la 7 minute de metrou Piata Sudului, blocul chiar de la statia Ratb, stradal, cu vedere mixta, balcon si spre Bulevard si spre zona de case-vile din spatele blocului, etajul 8/10, lift (langa scara blocului sunt cei de la firma Ascensorul care in caz de probleme la lift sunt in cateva minute la lift) interfon, statie autobuz la scara blocului, doua intrari in scara de bloc, semidecomandat cu camere mari si bine compartimentat, bloc anvelopat recent, termopane, 2 balcoane inchise, bloc civilizat, Piata Sudului si Cultural la 4 minute, servicii si magazine la parterul blocurilor vecine, pe scara este trasa teava de gaz si se poate face proiect pentru centrala termica, bucataria si baia au aerisire naturala (geam), livingul este spatios si comunica cu un balcon cu vedere pe zona frumoasa de case-vile din spatele blocului, din living se face un hol care cumunica cu baia si cele doua drmitoare, baia are aerisire cu geam si are cadă, dormitoarele sunt spatioase, amplasate unul vav de celelalt cu un hol intre ele care se poate fi transformat intr-un dressing spatios, dormitorul dinspre bulevard este dublat de un al doilea balcon frumos si spatios, inchis in termopan, este liniste apartament. In proximitatea blocului avem o scoala generală si la mica distanta alte scoli, gradinite, si un liceu, avantajul principal este proximitatea Metroului, a mall-ului Sun Plaza si a centrului comercial Big Berceni cu Piata Sudului, deasemenea nici parcul Tineretului nu este departe, sunt posibiliati de parcare in jurul blocului. Daniel Dumitru Duta, se accepta si credit si asiguram si suport pentru acordarea creditului


Detalii imobil Piata Sudului - Bulevardul Alexandru Obregia - 3 Camere

Pret/m2 1.029,85 €
Camere 3
Suprafata 67 m2
Etaj 8/P+10
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate de renovat
An constructie 1979
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 14
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..