Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare 3camere Baneasa

Zona Baneasa, Bucuresti vezi harta

175.000 € + TVA

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021
Rata credit de la 4,811 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 526960

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 3camere in zona Baneasa-Dobrogeanu Gherea,situat la etajul 1/P+2E+M,imobil nou,bine pozitionat,cu un nr.total de 7apartamente (cate 2ap.pe fiecare etaj),constructie 2017,decomandat,2bai,2balcoane,suprafata construita 110mp,finisat la cheie, cu centrala termica proprie si calorifere otel,usi interioare celulare,usa metalica,gresie,parchet,geamuri termopan Salamander,loc de parcare inclus in pret,pozitionat cu vedere pe zona de Sud.Pret de vanzare:175.000Euro.


Detalii imobil Vanzare 3camere Baneasa

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 110 m2
Etaj 1/3
Bai 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Str.Dobrogeanu Gherea, Str.Garlei, Drumul National 1Buc.-Ploiesti,Lacul si Parcul Herastrau, Universitatea  Biotera,TV.Antena1,Trustul Intact,Centrul Comercial Baneasa Schopping Center,Casa Presei Libere.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 4 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..