Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Apartament Superb 3 camere Baba Novac

Zona Baba Novac, Bucuresti vezi harta

100.000 €

Rata credit de la 2,751 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 728639

* campuri obligatorii

Va propunem spre vanzare un apartament 3 camere, semidecomandat, in bloc solid la etajul 5/10.
Apartamentul se vinde la cheie, cu toata mobila inclusa, fiind modernizat, curat si gata de mutat.
Specificatii: geam termopan, usa de fier, aer conditionat, 2 debarale incapatoare, dressing, balcon etc.Apartamentul este structurat in prezent astfel:
- dormitor 1: spatiu dormit - pat, noptiere, comoda;
- dormitor 2: spatiu tehnic - dressing generos, deschis; balcon uscat rufe, spatii depozitare;
- baie, bucatarie mare, 2 holuri, 2 debarale, living.Blocul este curat, linistit, reabilitat termic recent si de calitate. Construit in anul 1971, clasa de eficienta energetica A. Liftul a fost de asemenea modernizat recent, fiind monitorizat video (atat liftul, cat si intrarea in scara).Ca si pozitionare, este situat in zona Campia Libertatii, fiind o zona verde, linistita, aproape de parcul IOR, de Piata Muncii si National Arena.Acces facil la mijloacele de transport in comun (10 min de mers pe jos pana la statia de metrou P-ta Muncii si 15 min pana la statia de metrou Dristor) + autobuz, troleibuz, tramvai.Loc parcare ADP Sector 3.Proximitate: Parcul IOR, Piata Muncii, ParkLake, National Arena, Baba Novac.


Detalii imobil Apartament Superb 3 camere Baba Novac

Pret/m2 1.587,30 €
Camere 3
Suprafata 63 m2
Etaj 5/P+10
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1971
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..