Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare 3camere Aviatiei

Zona Aviatiei, Bucuresti vezi harta

175.000 € + TVA

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021
Rata credit de la 4,815 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 692564

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 3 camere in Aviatiei-Str.G-ral.Stefan Burileanu-etaj 1/4,bloc 1987,reabilitat termic,semidecomandat,suprafata utila 82mp,finisat-renovat-mobilat si utilat,1 baie cu geam+1 gr.sanitar de serviciu,living spatios(23mp),cu 1dormitor matrimonial mobilat, bucatarie foarte mare,2balcoane inchise cu termopan,1camara spatioasa amenajata cu rafturi pentru depozitare,avand ca imbunatatiri:gresie, faianta,parchet,termopan,aer conditionat,usa metalica,cu vedere mixta,cu acces usor catre toate mijloacele de transport in comun,fiind situat intr-o zona cu gradinita,scoala, piata,fiind situat la 5minute de Lacul si Parcul Herastrau si nu in ultimul rand de noul si modernul Mall Promenada din apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu si a Centrului de Afaceri Oracle.Pret vanzare:175.000 Euro.


Detalii imobil Vanzare 3camere Aviatiei

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 82 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Str.Barbu Vacarescu,Mall Promenada, Str.Calea Floreasca, Sos.Pipera,Statia de metrou Aurel Vlaicu, Hotel Erbasu,Hotel Cristal Pallace,Str. Nicolae Caramfil,Parcul si  Lacul Herastrau, Sos.Nordului,Cartierul Francez,Centrul de Afaceri Oracle,Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 13 ani, 4 luni

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 13 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..