Vanzare apartament 3camere Aviatiei

Zona Aviatiei, Bucuresti vezi harta

142.000 € + TVA

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2020
Rata credit de la 3,791 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 671696

* campuri obligatorii

Vanzare apartament cu 3camere in Aviatiei-Str.Smaranda Braescu-etaj 1/4,bloc1985,reabilitat termic,decomandat,suprafata utila 70mp,cu living generos,dormitor matrimonial cu baie proprie, inclusiv balcon(inchis cu termopan) si al doilea dormitor cu acces la gr.sanitar de serviciu,cu bucatarie spatioasa,avand ca imbunatatiri:termopan,gresie,faianta,parchet,3aparate de aer conditionat,usa metalica,cu vedere mixta,contorizare apa rece si apa calda,repartitoare de costuri pentru agentul termic,contor gaze si posibilitate instalare centrala de apartament,fiind  situat intr-o zona fara trafic,in apropiere existand un parculet de joaca pentru copii si cu acces usor catre mijloacele de transport in comun.Apartamentul este renovat recent,liber,ideal ptr.rezidenta sau investitie.Pret de vanzare:142.000Euro. 


Detalii imobil Vanzare apartament 3camere Aviatiei

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 70 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1985
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Vecinatati:Sos.Pipera.Lacul si Parcul Herastrau,Sos.Nordului,Str.Elena Caragiani,Str.Borsa,Str.Moeciu,Hotel Cristal Pallace,Promenada Mall, Str.Gen.Stefan Burileanu,Str.Nicolae Caramfil,Calea Floreasca,Metrou Aurel Vlaicu,Sky Tower,Vodafone Romania,Globalworth Tower,Sun Wave Farma.

Primuss Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011

Vechime: 12 ani, o luna

Comision perceput: 3%

Primuss Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 27 Septembrie 2011
  • Vechime: 12 ani, o luna
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..