Apartament 3 camere cu gradina exclusiva, bloc nou, zona Kiseleff

Zona Arcul de Triumf, Bucuresti vezi harta

350.000 €

Ultima actualizare: 13 Iulie 2018
Rata credit de la 9,106 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 546519

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 3 camere cu gradina exclusiva, bloc nou, zona Kiseleff.Va propunem un apartament de 3 camere ce beneficiaza de curte proprie, localizat in zona Kiseleff-Clucerului, in apropiere de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau.Apartamentul este situat la parter, intr-un bloc construit in anul 2006, cu regim de intaltime de Ds+P+6, dotat cu lift si locuri de parcare subterane.Apartamentul are 3 camere, respectiv 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, avand o suprafata construita de 180 mp, respectiv o suprafata utila de 150 mp la care se adauga curtea cu suprafata de 110 mp, este confort 1 si beneficiaza de vedere mixta, lateral si spate.Finisaje: Apartamentul este finisat complet, la un nivel superior de finisaje.Dotari: apometre, contor gaz, centrala termica de imobil, calorifere.Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii cumparatori putand sa il mobileze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata.Vecinatati: Parcul Herastrau, Piata Domenii, Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Arcul De Triumf.Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, statii ale mijloacelor de transport in comun etc.Pret de 350.000 Euro cu un loc de parcare inclus in pret;Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP04638RB..Link oferta: http://www.espaco.ro/oferta/apartament-3-camere-7867.html


Detalii imobil Apartament 3 camere cu gradina exclusiva, bloc nou, zona Kiseleff

Pret/m2 2.333,33 €
Camere 3
Suprafata 150 m2
Etaj P
Bai 2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2000
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mihaela Dumitrache

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iulie 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

ESPACO Investment

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 24 Septembrie 2013
  • Vechime: 9 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: 1 Mai, Colentina, Iancului, Nord, Imprejurimi Nord, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Unirea, Snagov, Baneasa, Piata Victoriei, Grivitei, Piata Alba Iulia, Piata Romana, Mosilor, Stefan cel Mare, Bulevardul Libertatii, Obor, Vatra Luminoasa, Herastrau, Floreasca, Piata Universitatii, Primaverii, Domenii, Barbu Vacarescu, Aviatorilor, Calea Victoriei, Aviatiei
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..