Apartament Bun - Piata Berceni

Zona Aparatorii Patriei, Bucuresti vezi harta

82.500 €

Rata credit de la 2,246 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727380

* campuri obligatorii

Berceni, Anton Bacalcasa, zona foarte buna, linistita si cu acces facil catre 2 artere importante (Sos. Berceni si Sos. Oltenitei) in apropiere de Piata Berceni, apartament 3 camere decomandat, etaj bun, etajul 5/8, doua grupuri sanitare, doua debarale, 2 aparate aer conditionat, bloc constructie 1980, solid, centre comerciale in apropiere (Lidl, Mega Image, Mall Sun Plaza, Centrul Comercial Big Berceni, mijloace de transport la 3-4 minute, metroul la 7-8 minute mers pe jos ( Statia Piata Sudului sau Statia Aparatorii Patriei), 5 spitale in apropiere (Bagdasar Arseni, Alexandru Obregia, Sfantul Luca, Sfantul Ioan si Marie Curie - Budimex) , scoli si gradinite in imediata apropiere, parcuri in apropiere, loc de parcare platit la ADP, un apartament foarte bun pentru locuit, Daniel, Apulum94.


Detalii imobil Apartament Bun - Piata Berceni

Pret/m2 1.145,83 €
Comision 2%
Camere 3
Suprafata 72 m2
Etaj 5/P+8
Bai 2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1980
Compartimentare decomandat
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 27 ani, 2 luni
  • Numar agenti: 15
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..