Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere , Titan-Metrou 1 Decembrie 1918, Sector 3

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti vezi harta

121.439 €

Rata credit de la 3,242 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 676512

* campuri obligatorii

Amplasament
Apartament 3 camere tip Penthouse de vanzare direct dezvoltator, comision 0%, in sector 3, zona noua a cartierului Titan. In apropiere gasim scoli, gradinite, parcuri si marile centre comerciale ale cartierului Titan : Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman, Ikea 2.
Imobil
Blocul face parte dintr-un complex rezidential cu 6 cladiri, are regim de inaltime D+P+5E si este compus din 62 de unitati locative. Structura de rezistenta a imobilului este realizata in sistem de cadre din beton armat, iar peretii sunt ridicati cu caramida Porotherm, placata la exterior cu polistiren expandat.
Proprietate
Apartamentul de 3 camere este decomandat si are o suprafata totala utila de 185.3 mp. Acesta este alcatuit din 1 living, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 2 terase din care una cu acces atat din living cat si din ambele dormitoare , cealalta cu acces din bucatarie.
Facilități
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție: Direct dezvoltator . Comision zero - 0%.
Pret achizitie Cash - Avans 100% - 121.439 €; Avans 80% - 124.731 € ; Credit ipotecar - avans 15% - 137.850 €; .
* Preturile nu contin TVA. TVA-ul se va aplica preturilor conform prevederilor legale.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


Detalii imobil Apartament 3 camere , Titan-Metrou 1 Decembrie 1918, Sector 3

Camere 3
Suprafata 185.3 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Terase, balcoane 2
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou 1 Decembrie 1918, Metrou Nicolae Teclu, marile centre comerciale ale cartierului Titan : Auchan, Metro, Jumbo, Jisk, Decathlon, Dedeman, Ikea2 din 2018. In proximitate , la 5 minute de mers cu masina avem parcurile IOR si Titan.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..