COMISION 0% - Apartament cu 2 CAMERE modern, spatios, FINISAT complet.

Zona Valea Oltului, Bucuresti vezi harta

66.000 €

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,761 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 683532

* campuri obligatorii

Drumul Taberei vis-a-vis parc Brancusi, imobil nou, 2 camere, decomandat, etaj 3/4, suprafata utila 58mp., bucatarie mare, terasa 8 mp., spatii depozitare. Apartamentul se vinde finisat complet. Loc de parcare optional la exterior sau subteran.Atat apartamentul cat si spatiile comune ale intregului imobil beneficiaza de finisaje de calitate.TheBuilding 60 este un imobil cu regim mic de înăltime (P+4) format din o scara cu lift propriu, construite la cele mai exigente standarde structurale, demonstrand ca se pot face locuinte bune, spatioase si frumoase, dar în acelasi timp accesibile.Separarea între apartamente s-a realizat cu pereti din cărămidă de 30 cm, POROTHERM, peste care se va aplica tencuiala.
Peretii interiori din apartamente se vor realiza din cărămidă 11,5 cm POROTHERM, peste care se va aplica tencuiala.Imaginea locuintei dumneavoastră vă reprezintă cu adevarat, fiind locul unde se formează familia si unde veti petrece momente de calitate alături de prieteni.


Detalii imobil COMISION 0% - Apartament cu 2 CAMERE modern, spatios, FINISAT complet.

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 58 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2019
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

TheBuilding 60 se afla in Drumul Taberei, vav de parcul Brancusi. Accesul rapid se datoreaza infrastructurii cartierului ANL, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati: Parcul Brancusi, Clinica Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.

Gabriela Tihulca

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 2 August 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 13 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..