Acest anunt nu mai este activ

Apartament 2 camere Titan Pallady Prevederii Metrou

Zona Titan, Bucuresti vezi harta

55.500 €

Rata credit de la 1,473 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 592485

* campuri obligatorii

Apartament doua camere cu 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR in cartierul Titan Pallady pe strada Prevederii langa scoala Piata Trapezului si statia de metrou 1 Decembrie 1918. Apartamentul se afla la parter inalt/8 cu BALCON intr-un bloc reabilitat cu scara in proces de zugravire. Se vinde complet mobilat si utilat foarte curat si ingrijit. Este decomandat luminos cu electrocasnice relativ noi si mobila in stare foarte buna. Pretul este usor discutabil se accepta si plata prin credit..


Detalii imobil Apartament 2 camere Titan Pallady Prevederii Metrou

Camere 2
Suprafata 45 m2
Etaj P/8
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2012
Material Beton
An constructie 1975
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..