Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Titan, Bucuresti vezi harta

47.470 €

Rata credit de la 1,261 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 582710

* campuri obligatorii

Renet va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Titan, zona Diham, la 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Costin Georgian, in spatele Complexului Diham, intr-un bloc din caramida, confort 1 semidecomandat. Imobilul este pozitionat excelent, intr-o zona minunata si ideal de locuit, linistita si aerisita, plina de spatii verzi si locuri de recreere. Accesul catre orice zona a orasului este facilitat de bulevardele adiacente, respectiv Bd. Nicolae Grigorescu, Basarabia, Chisinau, 1 Decembrie 1918, precum si de mijloacele de transport public, inclusiv metroul. Toate serviciile urbane va sunt la indemana, de la posta, magazine, mall, supermarketuri, banci, restaurante,pana la parcuri (IOR, National, Morarilor), bazine de inot, centre de sanatate s.a.Avantaje:-zona verde, spatii largi cu cladiri cu regim mic de inaltime-langa bulevarde mari, dar cu o retragere suficienta de acestea astfel incat sa nu patrunda zgomotul si poluarea acestora-aproape de parcurile cele mai importante ale sectoarelor 2 si 3, respectiv National, Morarilor si IOR -Alexandru Ioan Cuza-bloc din caramida cu zero igrasie-pozitionare ideala: apartament luminos cu toate geamurile catre sud-loc de parcare platit-uscatorie pe etaj si intre etaje, cu acces din podestul intermediar-fara risc de avarii sau zgomote de la vecinii de deasupra-nicio problema cu terasa si oricum urmeaza reabilitarea termica-cel mai mic pret din zona, negociabil-comision zeroVa invitam la vizionare sa descoperiti si alte avantaje.Oferta are un termen limitat, intrucat vanzarea va fi rapida!ID intern: MR0057.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 55 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..