Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

89.500 € + TVA

Rata credit de la 2,462 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 716907

* campuri obligatorii

COMISION 0! Pentru detalii suplimentare, toate tipurile de apartamente si lista completa cu unitati disponibile vizitati:


vibimobiliare.ro/ro/splaiul-unirii-261-265


 Apartamente noi cu 2 si 3 camere de vanzare in cel mai nou ansamblu rezidential din zona Vacaresti - Tineretului, situate pe Splaiul Unirii 261-261, la doar cateva minute de mers pe jos atat de Parcul Vacaresti cat si de statia de metrou Mihai Bravu. Ansamblul rezidential este in constructie si va fi finalizat in Martie 2020, cand 148 apartamente noi vor fi predate viitorilor proprietari.


 Apartamentul din prezentare este tipul 2C, cu suprafata utila de 57.80 mp (ce include balconul cu suprafata de 4.30 mp), decomandat, cu bucataria inchisa, orientare V. Locurile de parcare pot fi achizitionate separat, la pretul de 10.000 euro + TVA (subteran) si 7.000 euro + TVA (suprateran).


Va fi predat complet finisat si va beneficia printre altele de:


Balcon deschis
Tamplarie PVC, 5 camere
Usa intrare apartament metalica securizata, usi interioare celulare cu toc de lemn sau similar
Centrala termica proprie in condensare, calorifere otel
Obiecte sanitare ceramice in bai
Faianta in baie/bai
Faianta in bucatarie un brau de 1 m inaltime pe contur
Gresie in hol, baie/bai, bucatarie si balcon
Parchet in sufragerie si dormitoare grosime 8 mm trafic intens
Restul peretilor se predau finisati cu vopsea lavabila de culoare alba
Pregatire/cablare pentru interfon si supraveghere video
Pregatire/condizare AC in balcon 


Splaiul Unirii 261-265 va avea regimul de inaltime Ds+P+4E+5-6E Retras si cate 11 apartamente pe nivel. Toate apartamentele sunt decomandate, au bucatarii inchise si balcoane inchise cu zidarie si termopan. Imobilul aduce pe piata un mix de apartamente noi cu 2 si 3 camere, a caror suprafata construita variaza intre 53.50 mp si 120.95 mp, apartamentele de la ultimele etaje beneficiind de terase ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor.


 


PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA si este valabil la achitarea unui avans de 50% din pretul apartamentului. Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.548,44 €
Comision 2%
Camere 2
Suprafata 57.8 m2
Etaj 1/6
Bai 1
Terase, balcoane 1
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..