Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Damaroaia, Bucuresti vezi harta

330 € / luna (negociabil) + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632403

* campuri obligatorii

Comision 0 Apartament 2 camere Damaroaia - Mall Sun Platza, confort 1 decomandat, parter/10, suprafata 70 mp utili, 179 mp construiti, an constructie 2017. Este dotat cu centrala termica. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Alte facilitati: apometre, contor gaz.Finisajele pot fi alese din gama de finisaje propuse de catre dezvoltator, acestea fiind unele de calitate superioara,provenienta import,
Pentru plata cash se plateste un avans de 2000 euro - rezervarea apartamentului dorit (conditie obligatorie pentru alegerea finisajelor )
15 % din pretul total (avansul dat la rezervare este inclus ) la semnarea antecontractului la notariat,urmand ca diferenta sa se achite la semnarea contractului de vanzare -cumparare.
Pentru plata cash se ofera o reducere de 50 euro\ mp cu conditia ca plata integrala a apartamentului sa se efectueze in maxim 30 zile, de la data semnarii rezervarii.
In cazul creditului ipotecar sau Prima casa se plateste un avans de 2000 euro pentru apartamentul dorit,la semnarea antecontractului se plateste restul de avans necesar obtinerii creditului bancar ( in acest moment se pot alege finisajele )
La semnarea contractului de vanzare cumparare banca vireaza partea de pret ce provine din credit.
Acest tip de apartament are vedere pe str Pridvorului, o terasa generoasa, parterul fiind la o inaltime echivalenta cu etj 1 din blocurile obisnuite.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 1,84 € / luna
Camere 3
Suprafata 179 m2
Etaj P/10
Bai 1
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..