Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Dristor, Bucuresti vezi harta

330 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632252

* campuri obligatorii

Va prezentam la vanzre, un apartament cu 2 camere, in zona Dudesti (Dristor), in imediata vecinatate a Parcului si la 5 minute de mers pe jos de Metrou Dudesti (Dristor).
Apartamentul din prezentare este confort 1, decomandat, se afla la etajul 10 din 10, al unui imobil construit in anul 1977Imobilul are spatiile comune ingrijite, dispune de lift pana la etajul 9, are locatari civilizati, preocupati permanent de pastrarea ordinei si linistei.
In jurul blocului sunt spatii verzi amenajate.Apartamentul are o suprafata utila de 51 mp, o suprafata construita de 55 mp, este compus din :
- Living de 18 mp
- Dormitor in suprafata de 12,04 mp
- Baie in suprafata de 4 mp
- Hol in suprafata de 8 mp,
- Bucatarie in suprafata de 7 mp
Apartamentul a fost renovat integral, incluzand si partea de instalatii, are finisaje moderne, in culori calde, armonioase, din import, categoria premium.
Are geamuri termopan, usile interioare sunt lacuite.
Proprietarul a decis ca la tamplaria interioara, cumparatorul sa isi poata pune amprenta personala.Dispune de aer conditionat, are incalzire de la sistemul de termoficare, cheltuielile de intretinere sunt mici.Zona Dudesti (Dristor), este o zona de exceptie, care pune la dispozitie locuitorilor o adevarata infrastructura atat in ceea ce priveste viata sociala cat si economica.
Va prezentam un apartament modern, tineresc, care are toate argumentele sa fie numit acasa, un apartament foarte echilibrat impartit, holuri largi, camere moderate ca suprafata dar foarte luminoase,cu vedere larga.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 5,89 € / luna
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 56 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..