Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Soseaua Nordului, Bucuresti vezi harta

330 € / luna (negociabil)

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 569274

* campuri obligatorii

VIB IMOBILIARE va prezinta la vanzare un apartament cu 2 camere, amplasat intr-un imobil construit in anul 2008 in zona Soseaua Nordului, foarte aproape de Metrou Mihai Bravu, de Pasaj Mihai Bravu.Apartamentul este confort 1, decomandat, are o suprafata utila de 57 mp, o suprafata construita de 75 mp.
Se afla la etajul 10 din 25, are o vedere superba pe doua laturi, are o terasa generoasa pe toata suprafata, cu iesire din toate camerele.
Apartamentul este finisat cu finisaje din categoria premium, are terasa inchisa de catre proprietar pe toata suprafata, are bucataria inchisa tot de proprietar facuta, au fost schimbate gresia si faianta in bai.Apartamentul are aparate de aer conditionat, centrala de imobil pentru incalzire cu contoar de masurare al consumului.
Face Parte din Ansamblul Asmita Gardens, benrficiaza de curte comuna amenajata, acces la sala de sport cu piscina, locuri de joaca amenajate pentru copii.
Beneficiaza deasemeni de loc parcare subteran inclus in pret.Este apartamentul care prin suprafata, dotari, imbunatatiri, amplasare, ne ofera toate argumentele unui camin sigur, modern confortabil.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 4,93 € / luna
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 67 m2
Etaj 10/25
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..