Apartament amenajat modern, LA CHEIE! - 8 min metrou Timpuri Noi

Zona Tineretului, Bucuresti vezi harta

89.500 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2019
Rata credit de la 2,383 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 691894

* campuri obligatorii

Apartament de 2 camere modern, mobilat si amenajat complet,spatios si gata de mutat!Zona in care se afla este ideala pentru a locui, blocul avand intrarea chiar din planul secund al Caii Vacaresti. O zona linistita care beneficiaza de mai multa liniste datorita vederii pe spate, prin intermediul unui balcon inchis si cu acces rapid spre numeroase spatii verzi.Datorita pozitiei sale va aflati la doar cateva minute distanta de numeroase puncte de interes, cum ar fi: Parcul Tineretului, Sala Polivalenta, Palatul Copiilor, Baza Sportiva Daimon cu piscina, restaurant La Calinescu, restaurant Mahalaua Caramidari, restaurant Cuccina di Casa, Mega Image, Piete Agroalimentare, gradinite, scoli generale, licee si facultati.Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB si la maxim 8 de minute distanta de mers pe jos (conform Google Maps) fata de statia de metrou si piata agroalimentara Timpuri Noi si 13 minute distanta de mers pe jos fata de statia de metrou TineretuluiBlocul este construit in anul 1986 pe structura de rezistenta cu plansee si cadre din beton armat, cu rezistenta seismica ridicata. Scara este curata si linistita si beneficiaza de supraveghere video.Apartamentul este mobilat si utilat asa cum se poate vedea si din poze. Proprietarul accepta clienti care isi doresc sa achizitioneze apartamentul prin intermediul unui credit ipotecar sau chiar programul Prima Casa.
*Proprietatea a fost vizionata si verificata, iar datele din anunt confirmate verbal de catre proprietar.*Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, sunati in orice zi intre orele 08:00 si 21:00, inclusiv in week-end incepand cu ora 09:00 pana la 21:00.


Detalii imobil Apartament amenajat modern, LA CHEIE! - 8 min metrou Timpuri Noi

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 57 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zona in care se afla este ideala pentru a locui, proprietatea aflandu-se chiar pe Calea Vacaresti. O zona populara si cu foarte multe spatii verzi, dar care beneficiaza de linistea unui tronson mai putin circulat si cu vedere pe spate.

Datorita pozitiei sale va aflati la doar cateva minute de numeroase puncte de interes, cum ar fi: Parcul Tineretului, Sala Polivalenta, Palatul Copiilor, Baza Sportiva Daimon cu piscina, restaurant La Calinescu, restaurant Mahalaua Caramidari, restaurant Cuccina di Casa, Mega Image, Piete Agroalimentare, gradinite, scoli generale, licee si facultati.

Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB, 8 minute de mers pe jos de statia de metrou Timpuri Noi si 13 minute de statia de metrou Tineretului.

Tamas Andrei

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente si garsoniere de vanzare

Zone: Tineretului, Timpuri Noi, Unirea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2019

Vechime: 11 luni

Comision perceput: 2%

Ethical Real Estate Agency

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Septembrie 2019
  • Vechime: 2 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..