Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Vatra Luminoasa, Bucuresti vezi harta

330 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632385

* campuri obligatorii

COMISION 0. Pentru mai multe detalii legate de proiect, modalitati de plata, disponibilitatile pe etaje si oferte in ansamblurile rezidentiale din zona va rugam sa ne contactati. Termen predare: maxim 18 luni de la data semnarii antecontractului de vanzare-cumparare (cel tarziu mai 2018)Apartament 2 camere tip B2 Nerva Traian - Metrou Vatra Luminoasa, confort lux, decomandat, etaj 2/9, suprafata construita 92,87 mp, suprafata utila totala 76,5 mp ce include terasa cu suprafata de 13,17 mp. Apartamentul face parte dintr-un proiect de doua blocuri,cu regim de inaltime 2S P 9E Etehnic ,al carui constructor este SC Trust Construct SRL,un constructor cu istoric.
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.
Peretii exteriori sunt din caramida Porotherm de 25 cm ce confera confortul termic superior,imbunatatit cu sistem termoizolant de fatada compus din polistiren expandat de 10 cm grosime si tencuiala de corativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem da fatada ventilata.
Peretii de separare intre apartamente si apartamente si casa scarii sunt din zidarie de caramida de 25 cm acoperiti de tencuiala.
Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor si ghenele de instalatii sunt din BCA cu grosime de 10 cm acoperiti de tencuiala,in interiorul ghenelor,coloanele de instalatii sunt izolate cu izolatie de tip Armaflex.
Tamplaria exterioara este realizatad din profil PVC de culoare gri,avand geam termopan cu 6 camere,clar cu protectie low-E .Glafurile de exterior sunt din piatra naturala.Tamplaria de la accesul in imobil este de aluminiu.
Apartamentele sunt oferite spre achizitie cu niste finisaje speciale in spatiile ce necesita protectie impotriva umezelii.Holurile de intrare in apartamente,grupurile sanitare si bucatariile beneficiaza de placaje murale si sau pardoseala din piatra naturala-marmura.Terasele si balcoanele apartamentelor propun placaje cu placi ceramice pentru exterior rezistente la inghet si strat de uzura antiderapant.
Pardoselile la holul de acces in imobil si scara comuna de acces sunt finisate prin placari cu granit iar finisajele spatiilor comune sunt corelate din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute.
Parchet avem prevazut in dormitot,living este triplu stratificat de culoare deschisa.
Usile interioare sunt de tip celular,finisate cu furnir si cu feronerie din inox satinat.
Usile de intrare in apartament sunt metalice cu inchideri multipuncy,prevazute cu vizor finisate cu panouri decorative.
Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru.
Corpurile de incalzire sunt radiatoare de aluminiu tip panou prevazute cu robineti de inchidere.
Ghenele vor avea camera pe fiecare etaj.
Dupa cum se vede ,constructorul a dat importanta la toate detaliile ce concura la realizarea unei locuinte confortabile,care sa asigure un standard ridicat de convietuire .
Amplasarea acestui proiect face sa fie una buna ,luand in calcul distante mici fata de puncte de interes metrou ,centru ,parc ,scoli,facultati ,centre medicale,puncte comerciale.
Acest tip de apartament este disponibil la etj 1, la pretul de 134500, la etj 2,,4 la pretul de 124500 euro. . Se afla pe colt si are orientare SE.
Acest tip de apartament are living de 21,42 ,Dormitor de12,96 ,Bucatarie de 9,04, Baie de 4,31.
PRETUL AFISAT INCLUDE TVA 20%
Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 3,55 € / luna
Camere 3
Suprafata 93 m2
Etaj 2/9
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..