Vanzare apartament 2 camere

Zona Eroii Revolutiei, Bucuresti vezi harta

65.000 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020
Rata credit de la 1,757 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 705707

* campuri obligatorii

Va oferim spre cumparare un apartament de 2 camere, cu o pozitionare excelenta fata de statia de metrou Eroii Revolutiei (practic din scara blocului intram direct in gura de metrou), confort 1, decomandat, situat la etajul 1 din 7, construit in anul 1964, geam la baie, situat pe Calea Serban Voda nr 288, in zona Eroii Revolutiei.
Imobilul, in suprafata utila de 49 mp, este orientat catre est, proprietatea dispune de imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopane de calitate, usi interioare noi, usa metalica la intrare.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Pozitia imobilului este excelenta pentru un viitor cabinet notarial sau stomatologic.Pe langa accesul facil la metrou Eroii Revolutiei, accesul catre imobil se face utilizand mijloacele de transport in comun STB (fost RATB):
- tramvai linia 1,7, 11, 19, 25, 34 autobuze liniile 141, 116, 173, 232, 323, N106, N107, N112.Actele sunt la zi, complete, apartamentul nu este grevat de nicio sarcina, nefiind nicio problema juridica.
Pret negociabil 65.000 Euro.Comision cumparator 0%!
Se accepta Credit Ipotecar!


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 48 m2
Etaj 1/7
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1964
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Eroii Revolutiei, Parc Tineretului, City Mall, Sura Mare, Oraselul Copiilor, Cimitirul Bellu.

Bogdan Mandoiu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Februarie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

ImoZone

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iunie 2011
  • Vechime: 14 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 17
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: Crangasi, Drumul Taberei, Militari
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..