Apartament de 2 camere, modern, complet renovat + curte proprie

Zona Rahova, Bucuresti vezi harta

31.000 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020
Rata credit de la 838 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 699295

* campuri obligatorii

Apartament de 2 camere semi-decomandat, reamenajat integral, modern si gata de mutat!Zona in care se afla apartamentul este una ideala pentru a locui, blocul avand intrarea de pe Strada Amurgului, in imediata apropriere fata de Sectia de Politie 19 si in planul secund fata de Calea Rahovei. O zona linistita care beneficiaza de o vedere frumoasa spre Nord, cu acces privat la o curte inchisa dar care nu figureaza in documentele proprietatii si cu numeroasele scoli, terenuri de joaca si spatii verzi in imediata apropriere.Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB si blocul se afla la maxim 3 minute distanta fata de statia de tramvai 32.Blocul este construit in anul 1972 din caramida iar apartamentul este izolat la exterior. Scara este curata si linistita iar apartamentul beneficiaza de instalatia electrica schimbata in totalitate, centrala termica proprie, mobilata si utilata complet, finisajele efectuate asigurand viitorului proprietar confortul de a se putea muta imediat, fara investitii prea mari.Proprietarul prefera plata Cash, dar accepta si clienti care isi doresc sa achizitioneze apartamentul prin intermediul unui credit ipotecar sau programul Prima Casa.
*Proprietatea a fost vizionata si verificata, iar datele din anunt confirmate verbal de catre proprietar.
*Aceasta proprietate este reprezentata exclusiv de agentia Ethical Real Estate Agency.*Pentru mai multe detalii si pentru programarea unei vizionari, sunati in orice zi intre orele 08:00 si 21:00, inclusiv in week-end incepand cu ora 09:00 pana la 21:00.


Detalii imobil Apartament de 2 camere, modern, complet renovat + curte proprie

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 29 m2
Etaj P/2
Bai 1
Material Caramida
An constructie 1972
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zona in care se afla apartamentul este una extrem de accesibila, proprietatea aflandu-se pe Strada Amurgului, in imediata apropriere fata de Calea Rahovei. O zona activa si cu foarte multe spatii verzi, dar care beneficiaza de linistea unui tronson mai putin circulat si cu o vedere foarte frumoasa prin intermediul propriei curti.

Datorita pozitiei sale va aflati la doar cateva minute de numeroase puncte de interes, cum ar fi: Calea Rahovei (2 min), Piata Rahova (3 min), Piata Unirii (20 min cu tramvaiul 32) si alte scoli, gradinite, spatii comerciale si de servicii in imediata apropriere.

Sunt disponibile numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi statii RATB/STB, statia de tramvai 32 fiind la doar 3 min. distanta.

Tamas Andrei

Agent specializat in tranzactionarea de apartamente si garsoniere de vanzare

Zone: Tineretului, Timpuri Noi, Unirea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2019

Vechime: un an, 7 luni

Ethical Real Estate Agency

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 11 Septembrie 2019
  • Vechime: 3 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..