Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Kiseleff, Bucuresti vezi harta

330 € / luna + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 632353

* campuri obligatorii

COMISION 0! Va propunem la vanzare, un superb apartament cu 2 camere, amplasat in zona Kiseleff -Dorobanti intr-un imobil finalizat in anul 2017.Imobilul din care face parte a fost construit dupa toate normele in constructie existente in acest moment, are 2 etaje in subteran si 7 etaje in exterior.
Constructia a fost proiectata pe stalpi, cadre de beton, diafragme, pereti interiori si exteriori cu caramida.
Parcarile din subteran au fost finisate cu materiale din gama premium, accesul este semaforizat, parcarea este inalzita iarna.
Spatiul pentru colectarea gunoiului a fost proiectat in subteran, are aerisire naturala, aer conditionat, pentru a se preveni mirosurile neplacute.
Spatiile comune sunt elegante, placarea lor a fost facuta materiale din piatra naturala.
Imobilul are 2 lifturi de capacitate mare SHINDLERApartamentul beneficiaza de o impartire ideala, suprafata pe camere este echilibrat impartita, finisajele folosite sunt din gama de top.
Exista parhet triplu stratificat de lemn, usi interioare de lemn, tamplaria exterioara cu geam 7 camere, gama care poate asigura o etansare perfecta a zgomotului stradal, avand in vedere ca este situat in centrul Capitalei.
Apartamentele sunt echipate cu aer conditionat sistem centralizat incastrat in perete, cu cablare fibra optica pentru 2 furnizori diferiti, separatoarele circuitelor termice si electrice sunt gandite intr-o nisa cu usi care poate asigura eventuale interventii rapid si usor.
Incalzirea se face cu centrala de imobil, in apartamente se afla regularizatoare de caldura care pot fi actionate de pe telefon.
Apartamentul beneficiaza doar de energie electrica, face parte din categoria caselor inteligente, la proiectarea imobilului din echipa de baza facand parte si programatori care au implementat un circuit care permite actionarea si monitorizarea confortului termic din telefon.Un proiect modern cu multe spatii de depozitare, cu vedere larga pentru zona centrala, cu spatii aerisite, elegante, culori si ambient deosebit.PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA 19%.
Fara comision din partea cumparatorului.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 3,79 € / luna
Camere 3
Suprafata 87 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Terase si balcoane 2
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..