Vanzare apartament 2 camere

Zona Parcul Carol, Bucuresti vezi harta

46.999 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,275 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 716606

* campuri obligatorii

et 5/7, decomandat, intrare si vedere fata, baie cu geam, scara curata, civilizata. Parchet, gresie, faianta, termopan, apometre, bloc reabilitat. Nu are balcon. Acces facil la STB si Metrou. Liber. Urgent !et 5/7, decomandat, intrare si vedere fata, baie cu geam, scara curata, civilizata. Parchet, gresie, faianta, termopan, apometre, bloc reabilitat. Nu are balcon. Acces facil la STB si Metrou. Liber. Urgent !


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 870,35 €
Comision 2%
Camere 2
Suprafata 54 m2
Etaj 5/7
Bai 1
An constructie 1964
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Ovidiu Cojocariu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 3 Iunie 2017

Vechime: 3 ani, 9 luni

Comision perceput: 2%

VIB Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Mai 2014
  • Vechime: 16 ani, 9 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case si terenuri
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..