Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartament 3 camere

Zona Parcul Carol, Bucuresti vezi harta

330 € / luna

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 607420

* campuri obligatorii

Va prezentam la vanzare un apartament cu 2 camere aflat in zona Unirii - Cutitul de Argint, confort 1 semidecomandat, etaj 9/10, suprafata utila este 47 mp, suprafata totala 52 mp, an constructie 2011.
Apartamentul din prezentare, face parte dintr-un imobil construit de catre Ecosystima SRL, firma specializata in constructii rezidentiale si de birouri.
Imobilul are pereti exteriori din beton in totalitate, pereti care au o grosime de 25 cm.
Fatada blocului este prevazuta cu termosistem pentru asigurarea confortului termic si este finisata cu vopsea acrilica pentru exterior
Pereti ce delimiteaza apartamentele din interiorul blocului sunt din beton si zidarie porotherm, inclusiv pe ambele parti vata minerala de 5 cm si pereti dubli de gips carton.
Ferestrele sunt din tamplarie de aluminiu cu geam de termopan, culoare alb.
Peretii spatii comune au finisaje cu tencuiala, glet, zugraveala acrilica culoare alb.
Pardoseala spatilori comune este facuta din placi de marmura Kavala cu medalion gravat in centru.
Liftul este Kleeman de 6 persoane.
Casa scarii este placata cu marmura, prevazuta cu balustrada din metal vopsit in camp electrostatic si este incalzita cu centrala termica.
Spatiul pentru gunoi este amenajat in subsolul blocului.
Contoare pentru fiecare apartament.
Usa de intrare in apartament este metalica cu sistem de inchidere in 11 puncte, prevazuta cu vizor si prevazuta cu bariera contra aerului si prafului..
Peretii din interiorul apartamentului sunt pe schelet metalic cu izolatie fonica din vata minerala si pereti dubli din gips carton.
Tavanele sunt placate cu gips carton si zugravite cu zugraveli acrilice.
Pardoseala din dormitoare este din parchet masiv de stejar de la firma Barlinek din Romania montat prin sistemul batut, restul pardoselii din apartament fiind din placi de gresie de 45 pe 45 .
Baia, grupul sanitar, are faianta pana in tavan, obiecte sanitare de calitate.
Incalzirea se face cu centrala de apartament, caloriferele sunt de otel, apartamentele sunt integral cablate TV, internet, telefon
Apartamentul prezentat este alcatuit din living si bucatarie open space in suprafata de 24,93 mp, Dormitor in suprafata de 11,99 mp, baie in suprafata de 4,92 mp. balcon in suprafata de 5,44 mp.
Bllocul este locuit de locatari civilizati, spatiile comune sunt ingrijite.
Blocul este amplasat aproape de centrul Capitalei si la 700 mp de Metrou Timpuri noi, la 1 km departare de Parcul Tineretului.


Detalii imobil apartament 3 camere

Pret/m2 6,35 € / luna
Comision 3%
Camere 3
Suprafata 52 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2011
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, parchet

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..