Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

57.000 €

Rata credit de la 1,568 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 727936

* campuri obligatorii

Militari - bloc nou finalizat, sector 6, apartament cu 2 camere, P/7, bucatarie open space (se poate inchide), baie cu geam, suprafata 43.5 mp, finisat la cheie, centra termica, gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica, instalatii sanitare si electrice noi, compartimentare din caramida porotherm. Apartamentul se preteaza pentru activitate birou (birou traduceri, contabilitate, consultanta, IT, birou arhitectura, etc.
Comison 0%


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 43.61 m2
Etaj P/7
Bai 1
Material Beton
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Lidl, Complex Apusului, statie R.A.T.B. in fata blocului, piata si metrou Gorjului la 10 minute

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..