Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

68.000 €

Rata credit de la 1,846 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 715938

* campuri obligatorii

Apartament 2 camere de vanzare in cartierul Militari - Metrou Pacii, la doar 10 minute pietonal (950 m), intr-un imobil cu regim de inaltime redus Ds + Parter + 3 Etaje + 4R + 5R.
Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentare decomandata, situat la etaj 2 din 5, suprafata totala 56.50 mp (51.15 utili + balcon 5.35 mp), bucatarie inchisa.
Apartamentul se vinde finisat la cheie si include: gresie, faianta, parchet, usi interior, obiecte sanitare in bai, centrala si calorifere, contorizare utilitati individual (curent, apa si gaz).
Constructiv imobilul dispune de o structura din beton armat tip cadre (stalpi, grinzi si plansee), compartimentare din caramida porotherm, izolatie exterioara din polistiren.
Accesul catre imobil se poate face din Bld Iuliu Maniu, prin Drumul Belsugului, statiile STB fiind la doar 150 m de imobil, iar statiile de metrou Pacii (950 m) sau Preciziei (750 m) sunt la maxim 10 minute pietonal.Pret:
68.000 euro
(5% TVA inclus)COMISION 0%
SE ACCEPTA CREDIT.
TERMEN DE FINALIZARE MAI 2021Etalon House este un proiect imobiliar dezvoltat in zona de Vest a Bucurestiului, in imediata vecinatate a Bulevardului Iuliu Maniu si a statiei de metrou Pacii.
Pozitionat in plan secund fata de bulevardul Iuliu Maniu si ferit de agitatia acestuia, proiectul beneficiaza totusi de acces facil catre mijloacele de transport STB si Metrorex, institutii de invatamant, centre comerciale, zone de recreere si petrecere a timpului liber, toate acestea fiind pe o raza de maxim 1,5 – 2 km.
Avand la dispozitie un teren de 3200 mp si o expertiza probata in timp cu privire la criteriile de cautare ale clientilor nostri, am putut realiza pentru viitorii proprietari un proiect cu apartamente de 2 si 3 camere, cu spatii interioare generoase, cu o compartimentare optimizata a camerelor, oferind astfel atat o zona de locuit potrivita cat si posibilitatea creerii unor spatii de depozitare care sa satisfaca nevoile potentialului cumparator.
La toate aceste detalii am adaugat experienta noastra cu privire la respectarea si aplicarea normativelor in vigoare pentru edificarea constructiilor, tinand cont de toate detaliile constructive, calitatea de executie fiind principalul nostru tel.Proiectul Etalon House este compus din 2 tronsoane si cu un regim de inaltime Ds+P+3Et+4R+5R, avand 86 de unitati de 2 si 3 camere. Etajele parter, 4 si 5 ofera clientilor nostri apartamente cu terase generoase, potrivite unui stil de viata modern si placut, atat pentru familisti cat si pentru tineri dornici de a se bucura de timpul liber in propria locuinta.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 56.5 m2
Etaj 2/5
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Bld Iuliu Maniu, Metrou statiile Pacii si Preciziei, OMV, Cuptorul cu lemne, Restaurantul Vulturul, Carrefour Expres, Mega Image, Turbomecanica, Restaurant Turbotequila, Gyros Tessalonikis, Parcul Pacii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..