Acest anunt nu mai este activ

Apartament 2 camere Militari - Metrou Pacii - Barsanesti

Zona Militari, Bucuresti vezi harta

65.000 €

Rata credit de la 1,757 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 703265

* campuri obligatorii

Imobilul este situat in cartierul Militari, pe strada Barsanesti, in imediata vecinatate a statiei de Metrou Pacii si a Autogarii Militari.Apartamentul face parte dintr-un imobil cu regim de inaltime Demisol+ Parter + 4 Etaje in curs de executie, cu termen de finalizare in Iunie 2020.
Proprietatea dispune de 2 camere, o suprafata totala de 52,10 mp, bucatarie inchisa, baie cu geam, compartimentare decomandata, fiind situat la etajul parter.
Apartamentul se vinde finisat la cheie si include:
* gresie si faianta in bucatarie, baie si hol
* parchet in living si dormitor
* obiecte sanitare in baie
* obiecte electrice montate (prize, intrerupatoare)
* pereti cu glet si lavabila alba
* centrala proprie si calorifere din otel
* usi interior din lemn
* termopane (5 camere si 2 foi de geam)
* usa metalica la intrareAccesul catre imobil se poate face din Bld Iuliu Maniu prin strada Barsanesti sau din intersectia strada Valea Cascadelor cu Strada Preciziei, prin strada Fanului si strada Barsanesti.
In vecinatate pe o raza de 800 - 900 metri se gasesc: statia metrou Pacii sau Gorjului, magazinele Kaufland, Lidl, Piata Gorjului, gradinita Prichindel nr. 195, scoala King George, scoala Gimnaziala Ion Dumitriu, Directia Generala de Politie Locala Sector 6.Pret: 65.000 euro
Comision cumparator 0%.
Se accepta credit.West Point Residence - Barsanesti 40 este un proiect cu regim de inaltime de D+P+4E+M, situat in cartierul Militari, la doar 5-6 minute de statia de metrou Pacii si Autogara Militari.
Proiectul contine garsoniere tip studio si apartamente cu doua camere, cu bucatarii inchise si baii cu geam, spatii generoase, luminoase si insorite dotorita pozitiei cardinale Sud / Vest.
Retras de agitatia bulevardelor, imobilul are un regim de inaltime redus, iar in vecinatate sunt case P+1+M.


Detalii imobil Apartament 2 camere Militari - Metrou Pacii - Barsanesti

Comision 0% de la cumparator
Camere 2
Suprafata 52.1 m2
Etaj P/4
Bai 1
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Metrou Pacii / Barsanesti

West Point Residence - Barsanesti 40, se afla in imediata vecinatate a statie de metrou Pacii si a Autogarii Militari.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..